Sözleşmelinin işçi olarak çalıştığı süreler yıllık izinden sayılır mı?
Sözleşmelinin işçi olarak çalıştığı süreler yıllık izinden sayılır mı?
Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar
"Madde 9- 217 sayılı Devlet Personel Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 2 nci maddesinde belirtilen kurumlarda geçen hizmet süresi, bir yıldan on yıla kadar olan personele yirmi gün, on yıldan fazla olanlara otuz gün ücretli yıllık izin verilir."
Kamu kurumlarında daimi işçi olarak çalıştığınız sürelerin yıllık izninizde sayılacağını düşünüyoruz.
Benzer Haberler
Resmi Gazete'de bugün (05.11.2026)
Resmi Gazete'de bugün (04.11.2026)
Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi yayımlandı
Ekim ayı kira zam oranı belli oldu
SSK ve Bağ-Kur emeklisinin 4 aylık zam oranı netleşti!
Memurun 4 aylık enflasyon farkı belli oldu!
Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı
Resmi Gazete'de bugün (03.10.2026)